Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


US - Vilka är vi?

För att en förening ska beviljas anslutning till Svenska Ridsportförbundet måste det finnas en ungdomssektion (US). US har en egen styrelse och sköter egen ekonomi. US har utöver det en egen representant i föreningens stora styrelse. Här får du som ungdom under 26 år chansen att tidigt lära dig besluta om, driva och genomföra projekt. Att få förtroendet att leda och påverka är ett stort, om inte minst, ett utvecklande ansvar.

I KRFs ungdomssektion prioriteras främst aktiviteter som bjuder in till gemenskap och trivsel bland både fyr- och tvåbenta individer i stallet. Vi i styrelsen tycker det är viktigt att alla barn och ungdomar i stallet ska känna sig inkluderade och hörda, då vi unga driver den svenska ridsporten framåt.

Aktiviteter som tidigare uppskattats i stor omfattning är: spökövernattningen, julshowen, barnridningar och grillkvällar. Alla dessa aktiviteter bjuder in till skratt och glädje, men framförallt till gemenskap och kärlek - något som vi i ungsdomssektionen brinner starkt för.

Har du några frågor gällande KRFs ungdomssektion eller är sugen på att vara med och anordna aktiviteter med oss tveka då inte att höra av er till någon av oss på:
Mejl: This is a mailto link
Instagram: Uskrf
Facebook: Kalix Ryttarförening US

Hoppas vi ses i stallet!

Uppdaterad: 30 JUL 2020 11:59

imagezq5c.png

Postadress:
Kalix Ryttarförening - Ridsport
Kalix Ryttarförening, Björknäs 59
95292 Kalix

Kontakt:
Tel: 0703345223
E-post: This is a mailto link

Se all info